Acties

Geweldige acties

Niet alleen voor de feestdagen!

Huidige acties herenkleding

ITALIAANS KOSTUUM, OP MAAT-MAAK-SERVICE, ALTIJD VANAF € 199,-

Bij HKC Hony mode streven we ernaar om ook in het segment van de aanvangsprijzen een bijzonder waardig product te leveren. De kostuums die wij onder eigen controle, in samenwerking met de betere leveranciers presenteren, zijn er vanaf € 199,- De kostuums zijn verrassend van uitvoering, pasvorm en duurzaamheid. In samenwerking met ons eigen atelier wordt het kostuum kosteloos op maat gemaakt!

TROUWKOSTUUM, 3-DELIG, ALTIJD VANAF € 499,-

Trouwen is een speciale gelegenheid waarbij je goed voor de dag wilt komen. Dan is het goed om te weten dat HKC Hony mode dé speciaalzaak is met de grootste collectie bruidegom mode en gelegenheidskleding van Noord-Nederland. Eigentijds of traditioneel, uitdagend, uitbundig of hip, bij HKC Hony heb je de grootste keuze. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor alle accessoires zoals schoenen, riemen, manchetknopen. Er is dus overal is aan gedacht bij HKC Hony. Onze specialisten voorzien je graag, met veel enthousiasme, van de juiste adviezen en kunnen je tevens voorzien van tips en trucs die bij de dag passen.

ROK-/GALAKOSTUUM, ALTIJD 2-delig, VANAF € 299,-

Een rokkostuum wordt gedragen op formele feesten en bij ceremoniële gebeurtenissen. Het is gebruikelijk om op de uitnodiging waar een heer in rok wordt verwacht de woorden “cravate blanche/white tie” of “décorations” te vermelden. Dames verschijnen dan in het “lang”. Het rokkostuum is uitsluitend voor de avond bedoeld, en wordt overdag dan ook niet gedragen. Het rokkostuum wordt in Nederland door de promovendus en zijn paranimfen gedragen bij promoties, op bals en als wedstrijdkleding bij ballroom dansen, bij de plechtigheden van de vrijmetselarij en door vele artiesten.

SMOKING MET ITALIAANSE PASVORM, ALTIJD VANAF € 199,-

Smokings zijn er in diverse prijscategorien. Bij HKC Hony hebben we de smoking met de beste prijs kwaliteitsverhouding! Een mooie Italiaanse snit gecombineerd met de elegante sterke blend stofkwaliteit en matglanzende sjaalkraag maken deze smoking tot één van de besten in zijn soort. Maak het verschil op de gelegenheid waar deze smoking gedragen wordt en blink uit met een perfect passend kledingstuk!

Bent u overtuigd van onze aanbiedingen herenkleding? Maak een afspraak!