GEWELDIGE AKTIES

Die je met beide handen aanpakt

Al de beste aanbiedingen herenkleding

 

Huidige aanbiedingen herenkleding

ITALIAANS KOSTUUM, OP MAAT GEMAAKT, ALTIJD VANAF € 199,-

Bij HKC Hony mode streven we ernaar om ook in het segment van de aanvangsprijzen een bijzonder waardig product te leveren. De kostuums welke wij met onze eigen controle in samenwerking met de betere leveranciers presenteren vanaf € 199,- zijn daarom verrassend in uitvoering, pasvorm en duurzaamheid. In samenwerking met ons eigen atelier wordt het kostuum naar wens op maat gemaakt!

italiaans kostuum aanbiedingen herenkleding

TROUWKOSTUUM, 3-DELIG, ALTIJD VANAF € 399,-

Soms zijn er bijzondere gebeurtenissen waarbij je goed voor de dag moet komen. Dan is het goed om te weten dat Zwolle dé speciaalzaak heeft met de grootste collectie bruidegommode en gelegenheidskleding van Noord-Nederland. Eigentijds of traditioneel, uitdagend, uitbundig of hip, bij HKC Hony heb je de grootste keuze. Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor alle accessoires zoals schoenen, riemen, manchetknopen. Er is dus overal is aan gedacht bij HKC Hony. Onze specialisten staan voor je klaar.

trouwpak 3-delig aanbiedingen herenkleding

ROK-/GALAKOSTUUM IN ALLE MATEN, ALTIJD VANAF € 299,-

Een rokkostuum wordt gedragen op formele feesten en bij ceremoniële gebeurtenissen. Het is gebruikelijk om op de uitnodiging waar een heer in rok wordt verwacht de woorden “cravate blanche/white tie” of “décorations” te vermelden. Dames verschijnen dan in het “lang”. Het rokkostuum is uitsluitend voor de avond bedoeld, en wordt overdag dan ook niet gedragen. Het rokkostuum wordt in Nederland door de promovendus en zijn paranimfen gedragen bij promoties, op bals en als wedstrijdkleding bij ballroom dansen, bij de plechtigheden van de vrijmetselarij en door vele artiesten.

rok-gala kosttum aanbiedingen herenkleding

SMOKING MET ITALIAANSE PASVORM, ALTIJD VANAF € 199,-

Smokings worden er voor vele prijzen aangeboden. Maar bij HKC Hony hebben we de smoking met de beste prijs kwaliteitsverhouding! De mooie Italiaanse snit gecombineerd met de elegante sterke blend stofkwaliteit en matglanzende sjaalkraag maken deze smoking tot één van de besten in zijn soort. Maak het verschil op de gelegenheid waar deze smoking voor gedragen wordt en blink uit met een perfect passend kledingstuk!

stijlvolle smoking aanbiedingen herenkleding

Bent u overtuigd van onze aanbiedingen herenkleding? Maak een afspraak!

ONZE MERKEN