VADERDAG VERWEN PAKKET!

Home

VADERDAG VERWEN PAKKET!

jun

05

Speciaal alle vaders van Nederland heeft Hony Herenmode een 3-tal feestelijke Vaderdag-Verwen-Pakketten samengesteld. Er is een pakket met een Van Gils Badhanddoek, een pakket met een sportief Brax horloge

Exclusief cadeau-idee van Hony.

Speciaal alle vaders van Nederland heeft Hony Herenmode een 3-tal feestelijke Vaderdag-Verwen-Pakketten samengesteld. Er is een pakket met een Van Gils Badhanddoek (t.w.v. € 39.95), een pakket met een sportief Brax horloge (t.w.v. € 59.95) en een pakket met een luxe Van Gils “dual time” horloge (t.w.v. € 79.95). Elk pakket bevat daarnaast een mooie fles wijn van Mondovino en een Hony cadeaubon en is verpakt in een stoere decoratiebasket.

Hoe werkt het?

Koop voor Vaderdag een modeartikel* uit onze collectie van tenminste € 59.95 en kies het Verwen-Pakket dat u erbij cadeau wil geven. U stelt zelf uw pakket samen, kies uit:

PAKKET A – € 75

Dit pakket wordt verpakt in een stoere decoratiebasket en bevat een Van Gils Badhanddoek (t.w.v. € 39.95), een mooie fles wijn van Mondovino, een Hony cadeaubon t.w.v. € 10,- en een modeartikel* naar keuze uit onze collectie (t.w.v. tenminste € 59.95). Het pakket heeft een waarde van € 123.85!

PAKKET B – € 100

Dit pakket wordt verpakt in een stoere decoratiebasket en bevat een sportief Brax horloge (t.w.v. € 59.95), een mooie fles wijn van Mondovino, een Hony cadeaubon t.w.v. € 10,- en een modeartikel* naar keuze uit onze collectie (t.w.v. tenminste € 59.95). Het pakket heeft een waarde van € 143.85!

PAKKET C – € 125

Dit pakket wordt verpakt in een stoere decoratiebasket en bevat een luxe Van Gils “dual time” horloge (t.w.v. € 79.95), een mooie fles wijn van Mondovino, een Hony cadeaubon t.w.v. € 10,- en een modeartikel* naar keuze uit onze collectie (t.w.v. tenminste € 59.95). Het pakket heeft een waarde van €163.85!

* U kunt elk gewenst modeartikel uit onze collectie kiezen. Het waardeverschil van het modeartikel verhoogt het pakketbedrag. Kiest u bijvoorbeeld een modeartikel met een verkoopprijs van €69.95 i.p.v. € 59,95 dan wordt de pakketprijs € 10,- hoger. Bij een modeartikel van €79.95 wordt pakketprijs € 20,- hoger. etc. etc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *