Grote en kleine maten

HKC Hony’s grote en kleine maten

Al tientallen jaren hèt adres voor grote en kleine maten

Uit heel Nederland komen onze klanten voor één onze specialismen; grote en kleine maten herenmode. Al meer dan 50 jaar onderscheiden wij ons met deze specialiteiten. Vanzelfsprekend als u bedenkt dat er een grote, modieuze collectie in onze winkel wordt gepresenteerd. Een mooi pak moet voor iedereen bereikbaar zijn, niet alleen de standaard confectie maat 50 of 54. Nee ook de hele grote man tot wel maat 74 of de kleine man van maat 40 moet bij gelegenheid in een mooi kostuum passen. Dat is onze filosofie bij HKC Hony.

Een collectie die daarbij ook nog eens heel betaalbaar is. Dit geldt voor al onze collecties, modieus, representatief maar ook onze casuals en feestkleding voor heren vindt u bij ons tot in de grote en kleine maten. Ook hemden met extra lange mouw t/m lengte maat 7 zijn bij ons verkrijgbaar. En natuurlijk behoren ook polo’s tot en met de maten 8 XL tot onze collectie.

Wij streven ernaar dat onze klanten tevreden naar huis gaan. Aanpassingen welke moeten worden uitgevoerd om uw aankopen op maat maken worden niet extra in rekening gebracht. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om vinden wat u zoekt in ons uitgebreide assortiment.

Trouwpakken voor grote en kleine maten

Ook voor trouwpakken in een grotere of kleinere maat kun je bij ons terecht. Onze 3-delige trouwpakken zijn van de hoogste kwaliteit en beste merken.