HKC HONY’S GROTE MATEN

Al tientallen jaren hèt adres voor grote maten

 

Uit heel Nederland komen onze klanten voor onze magnifieke afdeling grote maten. HKC Hony is er beroemd mee geworden. Logisch als u bedenkt dat er een grote, modieuze collectie bij ons hangt. Een mooi pak moet voor iedereen bereikbaar zijn, niet alleen de kleinere maten, dat is onze filosofie bij HKC Hony.

Een collectie die daarbij ook nog eens heel betaalbaar is. Ja, HKC Hony Mode is ook al tientallen jaren hèt adres voor grote maten van 44 t/m 74. Dit geldt voor al onze collecties, modieus, representatief maar ook onze casuals en feestkleding voor heren vindt u bij ons tot in de grote maten. Ook hemden met extra lange mouw t/m lengte maat 7 zijn bij ons verkrijgbaar.

Wij zorgen dat al onze klanten tevreden naar huis gaan, en dit geld dus ook voor onze grotere klanten. Dus heeft u een kostuum nodig, of gewoon iets casuals, kom dan bij ons. Al onze medewerkers staan u graag te hulp en vinden wat u zoekt in ons uitgebreide assortiment. Bent u niet zeker over wat u wilt en bang dat u maat niet bij ons verkrijgbaar is? Dat hoeft dus helemaal niet! Onze collectie grote maten wacht op u.

Trouwpakken voor grote maten

Ook voor trouwpakken in een grotere maat kunt u het beste bij ons terecht. Wees niet dus bang, wij helpen u om er ook op uw bijzondere dag goe uit te zien. Onze 3-delige trouwpakken zijn van de hoogste kwaliteit en beste merken. Kom dus snel eens langs als u van plan bent om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen.

Bent u overtuigd? Wij hopen dat u dan snel een afspraak maakt. Wacht dus niet te lang en kom ook snel naar HKC Hony!

grote maten collectie

ONZE MERKEN