HKC HONY’S GROTE MATEN

Al tientallen jaren hèt adres voor grote maten

 

Uit heel Nederland komen onze klanten voor onze magnifieke afdeling grote maten. Al meer dan 50 jaar één van onze specialiteiten. Vanzelfsprekend als u bedenkt dat er een grote, modieuze collectie in onze winkel wordt gepresenteerd. Een mooi pak moet voor iedereen bereikbaar zijn, niet alleen de kleinere maten, dat is onze filosofie bij HKC Hony.

Een collectie die daarbij ook nog eens heel betaalbaar is. HKC Hony Mode is ook al tientallen jaren hèt adres voor grote maten. Dit geldt voor al onze collecties, modieus, representatief maar ook onze casuals en feestkleding voor heren vindt u bij ons tot in de grote maten. Ook hemden met extra lange mouw t/m lengte maat 7 zijn bij ons verkrijgbaar.

Wij streven ernaar dat onze klanten tevreden naar huis gaan. Aanpassingen welke moeten worden uitgevoerd om uw aankopen op maat maken worden niet extra in rekening gebracht. Onze medewerkers zijn u graag van dienst om vinden wat u zoekt in ons uitgebreide assortiment.

Trouwpakken voor grote maten

Ook voor trouwpakken in een grotere maat kun je bij ons terecht. Onze 3-delige trouwpakken zijn van de hoogste kwaliteit en beste merken.

 

grote maten collectie

ONZE MERKEN