Brax

Brax

Feel good

In onze interacties met onze partners zijn we betrouwbaar, transparant en eerlijk. Moderniteit, een duidelijke aanpak en een persoonlijke benadering zijn de kenmerken van ons werk. Individueel zijn is een belangrijk bedrijfsdoel. Onze internationale mindset en onze wil om te slagen zijn de sleutels tot onze toekomst. Ontwikkeling van het menselijk potentieel en individuele loopbaanplanning verzekeren een veilig potentieel en geven motivatie voor morgen. We voelen verantwoordelijkheid tegenover onze leveranciers, producenten, dienstverleners en klanten.

Inspiratie

BRAX herenkleding herfst / winter 2018/19 zorgt voor een koele en stedelijke indruk, en high-end materiaal geeft het een nieuwe voorsprong. Kleur speelt een grote rol in dit seizoen. Klassieke snitten worden sportief gemaakt, waardoor casual, zelfverzekerde stijlen ontstaan.

De eerste levering uit de herfst / wintercollectie geeft je de voorkeur voor koelere dagen: de collectie combineert typische wintertinten met laat-zomerse cuts. Polo’s met korte mouwen in warme rode tinten, zoals roest of bessen, kunnen perfect worden gecombineerd met denim of cargo bermuda’s en trainers.

ONZE MERKEN