Scabal Maatkleding

HKC Hony en Scabal

Samenwerking met toonaangevend modehuis

Wat het pure maatwerk betreft, heeft Hony Herenmode een succesvolle samenwerking met het wereldvermaarde merk Scabal, al jaren bekend voor zijn hoogwaardige mannenmode. Scabal heeft meer dan 5.000 stoffen ter beschikking en laat zich leiden door topkwaliteit. Scabal’s huiscredo luidt niet voor niets: “We never cut costs when it comes to materials!”

Scabal wordt beschouwd als de wereldleider voor prestigieuze stoffen voor herenkleding en levert zijn stoffen aan de betere kleermakers, luxemerken en gerenommeerde ontwerpers. Scabal biedt daarnaast ook een volledige prêt-à-portercollectie, maatwerk en een accessoirelijn. Het is een kwestie van zijn klanten aan te moedigen om zichzelf uit te drukken door middel van mooie kleding. Uiteraard op maat gemaakt! Wij zijn één van de kledingzaken met Scabal maatkleding, en wij zijn hier trots op!

De stoffen van Scabal zijn synoniem voor prestige en raffinement. Ze worden gedragen door de groten der aarde onder wie bekende politici, zakenlui, koninklijke hoogheden, sportsterren en acteurs zoals Jack Nicholson,  Tom Cruise, Michael Jordan, David Beckham, Robbie Williams, Hosni Mubarak, Vladimir Putin, George Bush, Daniel Craig, etc. Ook de wereldster Stromae, die het nieuwe uithangbord van Scabal is, waarmee het merk uitpakt met een ’70’s geïnspireerde look.

Advies en begeleiding naar de perfecte pasvorm voor uw maatkleding

Hony Herenmode levert u zowel kostuums, pantalons en colberts van Scabal. U kiest zelf uw favoriete stof en voering, maar wij adviseren en begeleiden u met veel plezier naar de juiste pasvorm en mouwlengte, boordkeuze (standaard, verlaagd of verhoogd), manchetvorm, sluiting, borstzak en rugplooi, knopen, garenkleur, mouwhuisje, borduring of bies. Kortom wij helpen u bij elke stap van het proces tot u beste Scabal maatkleding.

Meer weten?

Bel voor een afspraak met een van onze door Scabal gecertificeerde maatwerk specialisten. Wij zijn bereikbaar via het telefoonnummer +31 38 421 8404.