Trouwpakken

Trouwpakken van HKC Hony

De nieuwe collectie 2020/2021 is binnen! Kom een kijkje nemen of neem hier een voorproefje en klik op onderstaande merken.

HKC Hony heeft de grootste collectie bruidegommode en gelegenheidskleding van Noord-Nederland. Er is keuze uit een eigentijds, traditioneel, uitdagend, uitbundig, hip, trendy of vintage bruidegom kostuum. Ook is HKC Hony betaalbaar. Er is al een 3-delig trouwkostuum, Italiaans gesneden en op maat gemaakt, vanaf € 499,-. Om je te helpen bij het kiezen van een trouwkostuum werken wij graag op afspraak. Onze adviseurs geven je graag de aandacht die je verdient! Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor alle accessoires zoals schoenen, riemen, stropdassen en manchetknopen. Wij helpen je graag om de juiste accessoires bij je trouwpak te vinden.

Kom bij ons aan om de nieuwe bruidegom collectie 2020/2021 te bezichtigen. Uiteraard kan je ook een afspraak maken om naast de mooie collectie te bewonderen ook daadwerkelijk te passen.

Bij HKC Hony in Zwolle vind je de mooiste modemerken voor de bruidegom:
COSSMO, MASTERHAND, PORTO DI COMO, SCABAL, TZIACCO, VAN GILS, WILVORST, IMMEDIATE, STEVEN VAN VLIET, PROFUOMO, ea.

BRUIDSPAREN

Door onze samenwerking met onze collega’s van Hony Bruidsmode in Zwolle adviseren wij veel bruidegoms waarvan de bruid is geslaagd bij Hony Bruidsmode. Door de informatie die wij hebben van de trouwjurk kunnen wij adviseren naar een optimale match. Wij gaan natuurlijk discreet met deze informatie om.

Maak hier je afspraak!

Samen met één van onze vakbekwame specialisten