TROUWPAKKEN VAN HKC HONY

Een fascinerende collectie bruidegommode

 

Bij Hony vind je alle denkbare trouwpakken en trouwkostuums. HKC Hony heeft de grootste collectie bruidegommode en gelegenheidskleding van Noord-Nederland. Er is keuze uit een eigentijds, traditioneel, uitdagend, uitbundig, hip en trendy bruidegoms kostuum. Ook is Hony is voordelig en betaalbaar. Er is al een 3-delig trouwpak, Italiaans gesneden en op maat gemaakt vanaf € 399,-.

Om je te helpen bij het uitkiezen van een trouwkostuum werken wij graag op afspraak, zodat onze adviseur je alle aandacht kan geven die je verdient! Daarnaast kan je ook bij ons terecht voor alle accessoires zoals schoenen, riemen, stropdassen en manchetknopen. Wij helpen u graag om de juiste accessoires bij uw trouwpakken te vinden. Kies dus zelf of vraag hulp aan één van onze professionals.

Bij HKC Hony in Zwolle vind je de mooiste merken trouwkostuums voor de bruidegom: COSSMO, MASTERHAND, PORTO DI COMO, SCABAL, TZIACCO, VAN GILS, WILVORST, LEDUB, IMMEDIATE EN PROFUOMO.

Bekijk de collectie bruidegommode

Bruidsparen

Doordat veel bruiden onze speciaalzaak Hony Bruidsmode kiezen voor het kopen van hun bruidsjurk kunnen wij aanstaande bruidsparen uitstekend begeleiden in een op elkaar afgestemde outfit voor hun meest bijzondere dag. Wij kunnen dit heel natuurlijk doen zonder dat de toekomstige echtgenoten elkaar in hun trouwpak hoeven te zien. Dit is een grote hulp als u zich houd aan de traditie dat een man zijn aanstaande niet in haar trouwjurk mag zien voor de bruiloft.

Vele bruidsparen uit o.a. Almelo, Apeldoorn, Assen, Deventer, Drachten, Emmeloord, Enschede, Elburg, Epe, Groningen, Harderwijk, Heerenveen, Hengelo, Hoogezand-Sappemeer, Joure, Kampen, Lemmer, Meppel, Nunspeet, Oldenzaal, Putten, Slochteren, Sneek, Veendam, Zutphen en Zwolle hebben wij bij Hony Herenmode en Hony Bruidsmode geholpen met hun trouwkleding.

Wij zijn er natuurlijk hardstikke trots op dat wij zoveel mensen kunnen helpen met hun bruidegomskostuums. Wilt u ook zo’n mooi trouwpak? wij helpen u altij heel graag om uw perfecte design te vinden.

Maak hier je afspraak met één van onze specialisten!

ONZE MERKEN