Merken

De mooiste merken onder één dak!

Hony Zwolle heeft keuze uit dé mooiste betaalbare collectie

Wij werken graag met de beste merken herenmode. Wij vinden kwaliteit en mooie materialen erg belangrijk. Ieder seizoen selecteren we onze merken met veel aandacht om ervoor te zorgen dat we een mooie en complete mix hebben in onze winkel. Van vrijetijdskleding tot een kostuum en van een trouwpak tot een smoking.

KLEDING VOOR ELKE MAN

Bij HKC Hony in Zwolle vind je kleding in elke stijl: trendy, modern, klassiek en business. In onze winkel vind je de volgende merken: Van Gils, North84, MAC, Scabal, Bugatti, NZA New Zealand Auckland, Fynch-Hatton etc.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

NZA New Zealand Auckland

Voor de man met het avontuurlijke karakter

Het begon allemaal met een concept waarin het culturele erfgoed en de diverse natuurlijke rijkdommen van Nieuw-Zeeland zouden worden vertaald in een onvergelijkbaar levensstijlmerk. In een bijna onmogelijke korte tijd is het concept uitgegroeid tot een solide en internationaal uitdijende lifestyle-ervaring. NZA New Zealand Auckland belichaamt de geest van de betoverende en adembenemende inheemse wildernis en unieke landschappen van Nieuw-Zeeland. Het avontuurlijke karakter dat Nieuw-Zeeland typeert, gecombineerd met zijn diepgewortelde cultuurhistorie, maakt het een constante bron van inspiratie voor onze styling en graphics. Ervaar de levensstijl van NZA New Zealand Auckland in onze hoogwaardige kleding en luxe accessoires.

Van Gils

Helps men to achieve and celebrate success in life

Van Gils is al sinds 1948 een grote naam in de pakken business. Ze hebben om goede redenen hun sporen verdiend en zijn geliefd bij veel modieuze en stijlbewuste (zaken)mannen. Een Van Gils pak is namelijk gemaakt van beeldige stoffen en de kleermakers doen hun uiterste best om de kostuums perfect, naar jouw wensen en maat, te snijden. En daar is natuurlijk de nodige kennis en vakman voor nodig. En dat heeft Van Gils in al die jaren zeker opgedaan. En ze zijn trots om deze met jou, de klant, te kunnen delen en een ieder een passend en mooi pak te kunnen aanmeten. Want in een passend pak voel je je sterk en zelfverzekerd.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

MAC

Vakmanschap en traditie met modieuze trends

Perfecte pasvorm, bovengemiddelde kwaliteit, uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en vooral high fashion-relevantie – dat is waar MAC al meer dan 40 jaar voor staat. Met deze filosofie hebben we onze positie in de Europese kledingmarkt gestaag en duidelijk uitgebreid. MAC produceert broeken met een perfecte pasvorm en eersteklas kwaliteit en bedient alle handelspartners betrouwbaar, op korte termijn en punctueel. Een hechte, langdurige en vertrouwensvolle samenwerking is erg belangrijk voor ons. Het is geen winst op korte termijn, maar klanttevredenheid is ons doel. De behoeften van de klant zijn duidelijk de focus. Vandaag de dag verkopen we meer dan 6 miljoen MAC-broeken over de hele wereld.

Fynch-Hatton

Mode voor de avontuurlijke man

“Vrijheid, onafhankelijkheid en zelfbeschikking” is de geest die bij onze mode hoort. We willen zijn persoonlijkheid niet bekeren, veranderen of beïnvloeden. Het is gewoon een eerlijk merk, een ontspannen merk. “Wat Fynch-Hatton nationaal en internationaal maakt, zijn hoogwaardige, verfijnde afwerking en spannende details. En natuurlijk onze filosofie: collecties ontwerpen die speciaal zijn en u de gelegenheid bieden om altijd perfect gekleed te zijn. Ons merk is opgedragen aan de Britse Denys Finch Hatton, die in Afrika als safarigids, boer en piloot een vakkundig avontuur combineerde met Engelse luxe. Thuis in de wereld heeft hij zijn tijd gevormd als weinig anderen. Deze speciale relatie symboliseert de parapluacacia in ons logo. Het is de typische boom van de Afrikaanse savanne en staat daarmee voor de fascinatie die deze regio altijd heeft uitgestraald.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

North.84

Reset your mind

Het is het begin van een veelbelovende vakantie: uitdagingen, natuur, zonsondergangen, goede gesprekken, plezier en flessen bier. Het is het voorjaar van 2012. Zeiljacht ‘Timeless’ surft in golven naar het noorden. Paul Horst (1984) is op weg naar Denemarken met vrienden. Het weer is ruw en muren van water rollen over dek terwijl ze de nacht in varen. Nog minstens 38 uur te gaan. Er is geen tekort aan adrenaline omdat ze zich richten op wat voor hen ligt. Ze genieten intens van de elementen. De zeilen worden zo ver mogelijk naar beneden gesleept om het hoofd te bieden aan de storm: kracht 10. Kort daarvoor had Paul zijn baan opgezegd. Zijn ambitie was om een nieuw merk casual broeken te creëren: onderscheiden door fijne materialen met een perfecte pasvorm en geïnspireerd door avontuur en plezier.

Steven van Vliet

Fashion for Men

Het label Stevan van Vliet is slechts een paar seizoenen geleden gestart. Het label Steven van Vliet wordt op het moment verkocht in Nederland, België en Engeland. De collectie van Steven van Vliet is ook bij HKC Hony Verkrijgbaar. Van Vliet maakt mode voor eigenzinnige mannen. Zijn collectie kenmerkt zich door scherpe silhouetten & delicate stoffen. Hij maakt toegankelijke ontwerpen, maar met een duidelijke handtekening.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

Bugatti

Kleding voor de modieuze en stijlbewuste man

De kracht van Europa ligt in het unieke karakter van de verschillende culturen. Dit resulteert in fascinerende en vooruitstrevende nieuwe ideeën die Bugatti keer op keer inspireren. Voor Bugatti is Europa als een grote familie met verschillende karakters. Europa betekent culturele en creatieve diversiteit. Londen, Parijs, Milaan – drie van de belangrijkste modehoofdsteden ter wereld zijn hier thuis. Het merk Bugatti heeft zijn oorsprong in Europa en haalt zijn inspiratie uit zijn rijkdom. Dit komt tot uiting in het merksymbool Bugatti.De bladeren van de filigraan lauwerkrans rond de “Bugatti B” staan voor één land op het vasteland.

HKC Hony en Scabal

Samenwerking met toonaangevend modehuis

Wat het pure maatwerk betreft, heeft Hony Herenmode een succesvolle samenwerking met het wereldvermaarde merk Scabal, al jaren bekend voor zijn hoogwaardige mannenmode. Scabal heeft meer dan 5.000 stoffen ter beschikking en laat zich leiden door topkwaliteit. Scabal’s huiscredo luidt niet voor niets: “We never cut costs when it comes to materials!” Scabal wordt beschouwd als de wereldleider voor prestigieuze stoffen voor herenkleding en levert zijn stoffen aan de betere kleermakers, luxemerken en gerenommeerde ontwerpers. Scabal biedt daarnaast ook een volledige prêt-à-portercollectie, maatwerk en een accessoirelijn. Het is een kwestie van zijn klanten aan te moedigen om zichzelf uit te drukken door middel van mooie kleding. Uiteraard op maat gemaakt! Wij zijn één van de kledingzaken met Scabal maatkleding, en wij zijn hier trots op!

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

Wilvorst

Wilvorst, de specialist in feestelijke kleding

Wilvorst is de specialist voor het perfecte trouwpak, feestelijke herenkleding en perfect op elkaar afgestemde accessoires. Met ons trouwpak verfraaien we je mooiste dag in het leven en laten we stralen naast de bruid. In 2020 trouwen? Dan is de collectie van Wilvorst zeker de moeite waard om eens nader te bekijken.

Tziacco

Exclusieve kostuums van exclusieve garens

Het merk Tziacco is de nieuwe herenkleding onder de feestkleding, die wordt bepaald door exclusieve stoffenontwikkelingen, gekoppeld aan innovatieve styling en extravagante modellen. De focus ligt op de perfecte outfit voor de moderne bruidegom die weet wat hij wil.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

Immediate

Dress to impress

Immediate Fashion is een vooruitstrevend Nederlands bedrijf dat is gespecialiseerd in menswear met de nadruk op trouw- en gelegenheidskleding. Immediate Fashion is de producent en leverancier van het merk Immediate. Voor dit merk bepalen wij alles zelf: van identiteit en ontwerp tot productie en marketing. Immediate Fashion werkt uitsluitend met eigen ontwerpers. Zij kennen het merk als geen ander en weten ieder seizoen weer een imponerende collectie te ontwerpen. Zo creëren wij een sterk merk.

BARUTTI

Elegantie en betrouwbaarheid

BARUTTI is het platform voor het realiseren van de gevestigde waarden in een succesvolle mannencollectie – het richt zich op de bedrijfssegmenten van de markt. De beste materialen, uitstekende afstemming en perfecte pasvorm worden moeiteloos gecombineerd in snit, kleur en vorm. De collectie onderstreept de traditionele waarden en elementen van het merk BARUTTI – op een innovatieve en expressieve manier. BARUTTI weerspiegelt de aandachtspunten van hedendaagse herenkleding. Moderne herenmode die op innovatieve wijze innovatie en modieuze accenten combineert. Elegant nonchalant, chic en modern van karakter, individueel in zijn mogelijkheden. Voor mannen die veranderen met veranderende tijden.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

Michaelis

Kleermakerskwaliteit voor een betaalbare prijs

Toen Heinz Michaelis in 1934 zijn eerste atelier opende in het centrum van Rotterdam, begreep hij al waar de moderne man behoefte aan heeft: kleermakerskwaliteit voor een betaalbare prijs. Drie generaties later maken wij onze producten nog altijd volgens de filosofie van Michaelis, gecombineerd met de technieken van tegenwoordig. Voor een vriendelijke prijs krijg jij van ons goede kwaliteit en de perfecte pasvorm, inclusief een flinke dosis vakmanschap en service. Ons concept is vrij simpel. Laat ons je helpen, zodat je binnen no time een nieuwe garderobe bij elkaar hebt. Zo houd je meer tijd over voor écht leuke dingen.

Ledûb

Stijlvolle kwaliteit shirts

Ledûb is inmiddels uitgegroeid tot het grootste Nederlandse overhemdenmerk, met een opvallende lijn aan confectieoverhemden en maatwerk. De organisatie kenmerkt zich door een hoge mate van servicegerichtheid, aan de retailers die onze overhemden verkopen en aan de uiteindelijke klant. Onze medewerkers hebben grote affiniteit met het product en het merk Ledûb, en we zijn er trots op dat we diverse van onze medewerkers al meer dan dertig jaar aan ons weten te binden. Mede dankzij hun grote kennis en specifieke ervaring hebben we onze hoogwaardige kwaliteit door de jaren heen kunnen behouden.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

Profuomo

Van de wevers met liefde voor het vak

Profuomo maakt deel uit van een familiebedrijf dat in 1934 is opgezet door Heinz Michaelis, een kleermaker met een scherpe visie. Zijn doel was het maken van kwaliteitskleding met speciale aandacht voor elke stap in het design- en productieproces. Van het materiaal zelf tot de laatste steken, alles moest even zorgvuldig worden afgewogen en toegepast. Zoals te verwachten van een door familie gerunde Italiaanse designcollectie, is de manier waarop we onze collecties samenstellen niet veranderd sinds de start in 1934. We gebruiken nog steeds de beste materialen en werken met de beste Italiaanse wevers. Wat wel is veranderd, zijn onze productietechnieken. De methoden en tradities die al generaties lang succesvol zijn gebleken, combineren we met de allernieuwste technologieën.

2BLIND2C

Voor de man die durft

2BLIND2C is een herenkledingmerk, met een ware passie voor goede smaak. Het merk is nieuw, maar de idealen erachter zijn zo oud als de tijd. Wij geloven in klassieke goede smaak voor de moderne man, en onze collecties bevatten items variërend van innovatief en modern, tot elegante en tijdloze couture, altijd met de beste kwaliteit. Wij geloven in het verkopen van een verbazingwekkende en tijdloze stijl voor de moderne man, voor een prijs die acceptabel is voor de klant en een kwaliteit die bovengemiddeld is. Geweldige stijl, raakt nooit uit de mode.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!

Culture

Designed to make history

Bij HKC Hony vindt u een uitgebreide collectie overhemden van het merk Culture. De stijl van Culture heeft de luxe van de Italianen en het verfijnde van de Grieken. De prachtige overhemden van Culture worden per stuk handgemaakt van luxueuze stoffen. Deze overhemden zijn ontworpen voor de moderne man, maar ook mannen met een klassieke stijl kunnen het perfecte overhemd bij Culture vinden. Al deze overhemden zijn gedetailleerd afgewerkt en van uitmuntende kwaliteit. Het merk Culture richt zich op de stijlvolle, moderne man met klasse. Het motto van Culture is dan ook “designed to make history”.

MAAK KENNIS MET ONZE UITGEBREIDE COLLECTIE HERENMODE

Na een bezoek aan HKC Hony komt u zéker goed voor de dag bij uw volgende gelegenheid!