HERENMODE VAN HKC HONY

Een fascinerende collectie

 

De ontwikkelingen op het gebied van herenmode zijn ronduit fascinerend. De tijd van saaie combinaties ligt gelukkig ver achter ons. HKC Hony wil u graag laten kennismaken met alle nieuwe ontwikkelingen. Vandaar dat wij er alles aan hebben gedaan om een showroom met een geweldige collectie neer te zetten, die z’n weerga niet kent. Eindelijk een zaak waar gekozen kan worden uit een formidabele collectie. De pagina’s van onze internetshowroom geven alvast een voorproefje van de eigentijdse keuzemogelijkheden die u bij ons in Zwolle vindt. Kijk dus ook snel wat wij hebben en klik op de onderstaande knop.

Bekijk de collectie herenmode

GOED ADVIES!

Vindt u combineren lastig? Samen met één van onze mode-adviseurs maken we met u de mooiste sets. Laat u leiden door onze vakkennis, zodat mode prettig draagt! Onze medewerkers zijn al professionals op het gebied van herenmode en vinden dus de beste kostuums voor u. Kortom alles wat u hoeft te doen is langs te komen.

DE MOOISTE MERKEN IN ÉÉN COLLECTIE ONDER ÉÉN DAK!

Ieder seizoen maakt HKC Hony weer een afweging om te zien of de topmerken in ons assortiment nog steeds de juiste merken zijn. We zijn daar echt heel kritisch op. Zijn de merken collecties draagbaar voor onze klanten en… hoe staat het met de prijs en de kwaliteit? U vindt daarom nu bij HKC Hony Herenmode o.a. de volgende merken:

BAILEYS, BRAX, BUGATTI, COM4, FALABELLA, FYNCH HATTON, GIORDANO, HANGJAS, LE DÛB, MAC, MARIO BARUTTI, MICHAELIS, PORTO DI COMO, PROFUOMO, SCABAL, STONES, STEVEN VAN VLIET EN VAN GILS.

Al deze merken zijn dus van hoge kwaliteit en zien er ook nog eens heel goed uit. Wij helpen u om snel te vinden wat u nodig heeft.

Bent u ook overtuigd? Dan kan je maar één ding doen, maak een afspraak!

Onze collectie herenmode

ONZE MERKEN