HKC Hony Mode

Even voorstellen aan HKC Hony mode

Oprechte betrokkenheid, vakkundigheid en service

Johan en Joanne Bleijenburg hebben in juli 2006 de leiding van HKC Hony overgenomen van Johan zijn ouders. Per 1 januari 2007 hebben de heer en mevrouw Bleijenburg na een bijzonder waardevolle tijd als eigenaar afscheid genomen van het bedrijf waar ze zoveel jaren met liefde het modevak hebben uitgeoefend en de nieuwe generatie hebben opgeleid.

Na een geweldige groei is in 2008 besloten de winkel rigoureus te verbouwen en opnieuw vorm te geven. Dit heeft in 2009 geresulteerd in een modebedrijf met ruimte voor een overweldigende collectie waar tijd en aandacht voor de klant centraal zijn blijven staan. In de loop der jaren is in het team het vakmanschap ook uitgebreid met maatkleding specialisten die geen uitdaging uit de weg gaan.

Oprechte betrokkenheid, vakkundigheid en service zijn drie kernwoorden waar het familiebedrijf sinds 1967 mee getypeerd kan worden. De klant ervaart dat hij het middelpunt is van het bestaan van HKC Hony. Het succes is mede te danken, naast het trouwe team van onze specialisten, aan u, onze trouwe klanten!

Kom ook in contact met ons.